Returvilkår

SLIK RETURNERER DU:


1.
 Skriv en utfyllende forklaring med pakken du skal sende tilbake.

 

2. Lever den til nærmeste Posten Norge utleveringssted. 

Dersom det er et bytte av en vare, må du selv stå for fraktkostnadene tilbake til oss. Dersom det er en reklamasjon, legger du ut frakten og vil få denne refundert ved en gyldig reklamasjon.

Det er helt opp til deg hvordan du vil sende pakken, men vi erstatter kun frakt som dekker de rimeligste fraktmetodene. 

Når vi har behandlet returen din (det tar vanligvis 1-3 uker) vil du få en e-post. 
Når din retur blir godkjent vil vi tilbakebetale beløpet for varen til samme konto som ble brukt ved bestilling.

VILKÅR

For å få tilbakebetalt hele beløpet for varen ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker.

Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt. Vær derfor oppmerksom på at dersom du teiper og ødelegger en eske i returforsendelsen, kan ikke varen selges videre og går under brukte varer.

Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.


TILBAKEBETALING


NÅR FÅR JEG TILBAKEBETALINGEN FOR MIN RETUR?

Ved retur og bytte tilbakebetales pengene i løpet av 7-14 virkedager etter at du mottok returbekreftelse fra oss. Pengene føres direkte tilbake til samme kort.